110 aniversari

fincas Anzizu

Administració on-lineAdministració on-line Buscador d'immoblesBuscador d'immobles

Què necessita?

Compartir

empresa administracio de finques i comunitats de propietaris

Sobre nosaltres: Presentació

empresa administracio de finques i comunitats de propietaris

Finques Anzizu es una empresa de serveis immobiliaris que opera a la ciutat de Barcelona des de l'any 1904. Actualment es propietat d'un dels nets del fundador juntament amb el Director General i altres directius i col.laboradors.

Es una empresa centenària i alhora moderna que ha sabut adaptar-se als temps. La seva estructura accionarial, l'experiència i formació del seu equip humà, la seva organització i la seva tecnologia d’última generació posicionen a fincas Anzizu entre les primeres empreses del sector a la ciutat de Barcelona.

Partint d'una orientació enfocada totalment a les necessitats del client, l'objectiu de fincas Anzizu es oferir una resposta ràpida, eficient i adaptada a cada cas.

I tot això respectant els valors històrics de l'empresa

  • SERIETAT
  • PROFESSIONALITAT
  • BONA ORGANITZACIÓ
  • INTERÉS PER LES PERSONES QUE ES RELACIONEN AMB L'EMPRESA

L'activitat tradicional de fincas Anzizu es l'administració de Patrimonis immobiliaris en lloguer (règim de "propietat vertical"), des d'unitats individuals fins a grans patrimonis familiars i institucionals, disposant d'elements de gestió especialitzats per aquest darrer servei. Gestiona també un nombre important de Comunitats de Propietaris (règim de « propietat horitzontal » en tot tipus de finques inclosos grans complexes residencials o terciaris) i disposa d'una Agencia Immobiliària des de on ofereix la mediació en compravendes, lloguers i traspassos.

Actualment les àrees d’administració de fincas Anzizu (lloguers, grans comptes i comunitats de propietaris) gestionen al voltant de 4.200 unitats en lloguer, i 370 comunitats.

Els serveis de fincas Anzizu estan centralitzats en locals situats a la Gran Via i al carrer Roger de Llúria de la ciutat de Barcelona, i al Carrer Montesa de la ciutat de Madrid.