110 aniversari

fincas Anzizu

Administraciˇ on-lineAdministraciˇ on-line Buscador d'immoblesBuscador d'immobles

QuŔ necessita?

Compartir

fincas Anzizu, agencia i administracio de finques a Barcelona

Sobre nosaltres: Hist˛ria. MÚs d┤un segle de solidesa

fincas Anzizu, agencia i administracio de finques a Barcelona

1904 – 1938

Josep Maria de Anzizu Morell va fundar un despatx de procurador dels Tribunals i Administrador de Finques en acabar els estudis de Dret, l┤any 1904. Excel•lent professional i persona de reconeguts valors morals, amb relacions familiars i d┤amistat amb la burgesia catalana, va desenvolupar una extensa xarxa de clients de totes les classes socials fins que la Guerra Civil va aturar, sobtadament, tota l┤activitat empresarial privada. fincas Anzizu va esser col•lectivitzada i el seu propietari va morir, de causes naturals, l┤any 1938.

1939 – 1974

Amb ajuda dels col•laboradors que durant la Guerra Civil havien continuat treballant en l┤empresa, el fill del fundador, Josep Ignasi de Anzizu Borrell, es va fer cÓrrec de fincas Anzizu amb el vist i plau de molts dels clients del seu pare. Persona molt activa i amb coneixements professionals reconeguts tan com administrador de finques com a procurador dels tribunals, va donar un important impuls al despatx -em les seves dues vessants- fins l┤edat de jubilaciˇ. El seu fill Antonio Maria de Anzizu Furest es va fer cÓrrec de l┤Órea de procuradoria i el seu fill Josep Maria, que era professor d┤ESADE, de l┤administraciˇ de finques.

1975 – 2001

L┤etapa de 1975 fins 2000 va significar el "rejoveniment" de fincas Anzizu, modernitzant les seves instal•lacions i ampliant les seves activitats a l┤administraciˇ de comunitats i l┤agencia immobiliÓria, grÓcies sobretot a la aportaciˇ de varis professionals del sector i a l┤entrada de nous clients com "La Caixa" i altres entitats.

L┤any 2001 l┤entitat francesa GFF, filial immobiliÓria de la "Caisse des Dep˘ts" va adquirir una majoria de les accions de fincas Anzizu dins del projecte de desenvolupar una xarxa europea del sector. Aquest perÝode va fer possible el canvi generacional em la direcciˇ de l┤empresa i a la vegada va aportar eines tecnol˛giques i de gestiˇ avanšades sense, per˛, modificar l┤estructura i els valors culturals tradicionals.

2001 – 2011

La reestructuraciˇ de la branca immobiliÓria de la Caisse i la creaciˇ d┤ICADE (Immobiliaire de la Caisse des Dep˘ts) va significar un canvi estratŔgic important en el grup i es va abandonar la idea de la xarxa europea que havia donat lloc a la compravenda de fincas Anzizu.

A principis de 2011 i previ acord amb ICADE, Josep Maria de Anzizu i el Director General └lex Esteve, juntament amb altres col•laboradors, van adquirir la majoria del capital de fincas Anzizu, iniciant una nova etapa en la vida de l┤empresa.