110 aniversari

fincas Anzizu

Administració on-lineAdministració on-line Buscador d'immoblesBuscador d'immobles

Què necessita?

Compartir

Avís legal

ANZIZU

Gran Vía, 631 1r
08010 Barcelona
Tel: 93 270 25 00
Fax: 93 270 28 41

e-mail: fincasanzizu@fincasanzizu.com
CIF: B-59312611
Registre Mercantil: Registre Mercantil de Barcelona, Tom 27.540, foli 134, full B10543

Aquesta pàgina web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altres materials, són propietat de fincas Anzizu, S.L. (en endavant ANZIZU) o de tercers que hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts a ANZIZU. Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquesta pàgina web queda subjecte a las següents condicions:

Sol està autoritzat l'ús personal no comercial. No s'autoritza la còpia, reproducció, transmissió, distribució o modificació del lloc o els seus continguts. ANZIZU no garanteix l'exactitud, veracitat o integritat dels continguts d'aquesta pàgina web. ANZIZU no garanteix que la pàgina web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés a la pàgina web o per la impossibilitat d'accés al mateix. Al visitar aquesta pàgina web, el seu navegador pot emmagatzemar informació tècnica en el seu ordinador: l'ús de cookies no proporciona cap informació personal, ni informació sobre el seu ordinador, sol estan destinades a ajudar-l'hi a estalviar temps quan torni a visitar-nos i a ajudar-nos en la millora del disseni de la nostre pàgina web.

Qualsevol dada que els visitants d'aquesta pàgina web enviïn a ANZIZU serà inclosa a la base de dades, d'acord amb la Llei Espanyola 15/1999 de 13 de Desembre. Els visitants poden en qualsevol moment accedir a les seves dades, modificar-les o cancel·lar-les, enviant un correu electrònic a fincasanzizu@fincasanzizu.com